Härliga nyheter!

Hej! Nu tänkte jag presentera två glädjande nyheter som båda är mycket positiva, som gör det lite extra svårt att se negativt på framtiden och tillvaron (se förra inlägget).

1. Venkanto / Triathlonbutiken.se

Inför säsongen 2014 har jag inlett ett samarbete med Venkanto / Triathlonbutiken.se. Peter Dörlich och Susanna Dörlich som leder företaget har ni säkert kunnat se frekvent ute på tävlingar, både på och av tävlingsbanan. De är leverantörer av produkter från Orca, som bland tillverkar våtdräkter som många av de snabbaste triathleterna i världen simmar i. Triathlonbutiken kommer främst att hjälpa mig med just våtdräkt och tävlingsdräkt inför säsongen, vilket är riktigt kul! Under förra årets tävlingar, både med och utan våtdräkt, så slog dig mig ganska hårt att att det ju borde vara stor skillnad på vad man simmar i.. Därför ska det bli riktigt spännande att få tävla i ordentlig utrustning i sommar.  Passa på att kolla in deras hemsida för att se vad mer för produkter de erbjuder!

Stort tack!

tributikorca2

 

2. Triathlonlandslaget och Playitas

En annan mycket rolig nyhet är att jag fått möjligheten att åka med svenska triathlonlandslaget på läger! Lägret kommer utspela sig under två veckors tid på Playitas, Fuerteventura. Och det från och med idag! (tisdag 15 april.) Hela landslaget åker inte med, men det kommer nog bli grymt skoj och bra sparring ändå! Den plats jag har fått motsvarar väl en typ av utvecklingslandslagsplats och jag är därmed inte en del av det ”riktiga” landslaget (Landslagstruppen 2014), som består av ett gäng grymt starka grabbar och tjejer. En dag kanske man kan få vara med i den listan, men då måste jag få ordning på mina skadade underben först så jag kan börja löpträna ordentligt..

Alltså, nu väntar två veckor med sol och värme, samt massor av träning med bra sällskap. Kan inte bli bättre. Eller jo, att vara helt ledig vore såklart trevligt, men lite skolarbete måste hinnas med under tiden. Så 100% proffsliv i två veckor blir det inte, men det är bra nära!

På återseende! – Och då kommer ni få se en supersnabb triathlet (eller ja, cyklist och simmare i alla fall) med schysst bränna (eller ja, cykel- och badbyxebränna) istället för en blekfet (eller ja, buffén på Playitas är nog nästan det bästa i matväg man ens kan önska sig, svårt att inte maxa matintaget där) student (eller ja, kommer nog fortsätta plugga lite grann även efter lägret)..

 

Annons