Tack 2020!

2020 – du var full av överraskningar. Du var både tuff och skoningslös (utöver hela virusgrejen). Men du har också lärt mig värdefulla saker och försett mig med kul äventyr. Ett år har gått men jag känner mig tio år klokare.

Jag vill särskilt tacka Race & Shine Proteam by Zengun för de senaste tre åren! Det har varit fantastiskt kul att ha fått vara en del av resan vi gått igenom som lag. Nu är det dags för mig att gå vidare.

Under året har jag fått uppleva många nya saker. En stockholmsflytt inte minst, med många nya vänner och upplevelser. Massor av nya vägar och skogar har jag upptäckt tillsammans med min kära sambo Sara Penton som visat mig staden. Stockholm är verkligen en sommarstad. Längtar till nästa säsong av sol, torr asfalt, grönska och fågelkvitter.

Tack vare en hyfsat inställd triathlonsäsong har jag provat lite nya saker istället. Till exempel Swimrun, tillsammans med Team Envol. Sjukt kul grej! Planerade till och med köra världscup på Utö med Desirée. Blev inställt med några dagar till start dock.

Cykeläventyren fick ett större utrymme. Cyklade bland annat runt Mälaren med Sara (350 km), samt till Sälen och tillbaka (1311 km) över en långhelg med Olof och hans Uppsalakompisar. Fick även chans att köra SM i linjecykling med Ryska Posten Racing Team. Sjukt rolig och tuff upplevelse. Efter DNF på alla linje-SM jag kört tidigare så blev jag nu 12:a.

Utöver idrottsliga äventyr har även mitt intresse för friluftsliv fått fart. Det blev rekord i antal tältnätter på ett år. Har paddlat genom många vågor med min vän Joel.

Utöver roliga äventyr som ovan har det också varit ett mentalt tufft år för mig, av flera anledningar. En kombination av både gamla och nya grejer, förståeliga som outgrundliga. Har haft en ganska rejäl brottningsmatch med dessa problem under året, och jäklar vad det nu börjar göra skillnad i mitt mående.

Tack alla inblandade för detta år! Ser väldigt mycket fram emot framtida äventyr!

(Bild tagen av Henrik Karlsson, från ett skoj träningsinitiativ av Vansbro Triathlon)

Annons