Gott Nytt 2020!

Årets 365 dagar är snart över och det får en lätt att tänka på vad man hunnit med under året som varit.

2019 var året som inleddes med 3 månaders strul / 57 sjukdagar och landade i 219 färre träningstimmar än 2018. Lyckades ändå med en helt okej insats i Italienska Grand Prix som första tävling, och under sommaren med godkänd debut i IM PRO-klassen (i härliga Jönköping) med 9:e-plats, och en kanondebut i tyska Bundesliga med en 19:e-plats. Kammade även hem 3 st SM-medaljer (varav en i stafett) en 2:a-plats i totala Svenska Cupen, samt flera pallplatser och segrar i andra tävlingar. Körde endast en Europacup, Men det blev min favorit, nämligen den i Malmö. Att få möta internationellt motstånd i Sverige, tillsammans med Team Sweden, är svårslaget!

2019 var också året jag efter 5 fantastiska år i Falun valde att packa ihop mina prylar och flytta söderut tillsammans med Sara Penton. Till Stockholm, närmare bestämt. Det blev en omtumlande omställning, men med nya rutiner och nya träningsgrupper tror jag på nuvarande upplägg och ser med glädje fram emot att starta ett nytt tränings- och tävlingsår som Stockholmsbo (eller ja, Nackabo, vi bor faktiskt inte riktigt i Stockholm ens, har jag förstått).

STORT TACK till alla er som på något sätt varit med och stöttat under det gångna året! Det är oerhört värdefullt för mig och min satsning mot triathlontoppen. Nya tag mot 2020!

Och ja just, Gott Nytt År!

Annons