Mycket nytt!

Tjenare!

Nu har jag vaknat ur vinterdvalan. Tänkte chockstarta försäsongen med en ny hemsida (fett snygg, right?..) och lite nyheter som jag tänkte berätta om.

Första nyheten: Ny klubb!

IK Fyris Triathlon var den klubb som tog mig till sin famn, lärde mig simma och fick mig att tro på mig själv. Ur relationen med IK Fyris kom mycket glädje, nya kamratskaper och en hel del svett. IK Fyris kommer alltid att vara en stor del av mitt triathlonhjärta. I Uppsala finns det också en annan triathlonklubb, IF Mantra Sport, som jag nu kommer representera i sommar. Dessa två föreningar samarbetar mycket och vi har bland annat en gemensam, mycket prestigefylld, KM-serie.

Jag känner mig riktigt taggad inför samarbetet med Mantra Sport, både som klubb och som nytänkande företag, och det kan nog komma att bli riktigt bra. Dessutom är ju Fredrik Swahn, som är lite utav huvudpersonen i Mantra Sport, en riktigt hyvens kille som är svår att tacka nej till när han hittat på något nytt och spännande.

Se förresten till att kolla in Mantra Sports nya träningslokal, alldeles bredvid den nyöppnade butiken i Sommarro, Uppsala! [ Kartlänk ]

I i ett senare inlägg kommer fler nyheter gällande kommande säsong, som ju snart drar igång! Men först kollar vi in de sista milen i Ronde van Vlaanderen och ser uppgörelsen mellan norrmännen, Cancellara, Sagan, Boonen och de andra. [EDIT: Cancellara vann.]

/Oskar

mantrasport

Annons