Fet helg, klena ben.

Förra helgen var fylld med mys och trevligheter tillsammans med Olof och Linus som besökte mig här i Cork från torsdag natt till tisdag morgon. De förgyllde en annars stundom smågrå vardag, med tv-spel och öl och chips. Och lite till.


Mys i köket/allrummet.

Vi var också och kikade på det gamla Jamesondestilleriet. Det var intressant. Man fick smaka lite, lite whiskey också.


Bra traktor.


Snyggt!


Mmmmmm… vad gott!

Det har också hänt något som inte fick hända, samtidigt som jag verkligen såg det komma. Jag har syndat. Sprungit för fort och för mycket och ökat veckovolymen för snabbt. De näst intill värsta sakerna man kan göra i idrottssammanhang. Och som resultat på detta har jag fått två personliga rekord på 5km och 10km och påtagliga smärtor i vänster underben. Vet inte riktigt vad det som är på gång denna gång, men jag ska få det uppkollat om några dagar. Haltade i 6 dagar, men nu är det bättre. Får lite ont när jag spurtcyklar mellan rödljusen på väg till skolan och vid vändningarna i poolen, så jag håller mig i skinnet. Har provat lite vattenlöpning också, vilket känns helt okej i benen. Blir mer av den varan!

Jaja, nog med klagan nu. Jag gör det bästa av situationen (inte genom att skriva blogginlägg istället för att plugga dock..).

Hörs!

Annons