Och så turistade vi lite. (Del 2)

På söndagen var det upp i ottan (typ 8.45) som gällde, för att klämma i oss frukost och ge oss ut på en liten minihajk upp på Diamond Hill. Fet utsikt uppifrån! Härlig dag med en massa sol. Dock fick jag bajsont i mina knäppa underben på vägen ner, så jag fick slå av på den höga takten som Elin och Christina hade satt. Jag såg dem försvinna i fjärran och den avslutande kilometern av den typ 7 kilometer långa vandringen kändes smått tung. Men jag kom ner!


Så här såg vårt hostel ut! Stiligt.


Okej.


Elin och Christina gjorde kaos på toppen av Diamond Hill.


Vi använde skottkärran för att bära upp en massa sten på toppen. (Skoja. Men vad i helvete gjorde en gul skottkärra uppe på toppen? (Och varför den var gul, det är ännu svårare att svara på.))

Snabb lunch sedan in i bilen för att åka lite längs den fantastiska vägen vid namn Sky Road som gick längs kusten. Fikade och tankade lite i Clifden och sedan åkte vi bil lite mer längs kusten, och såg en strand!


Elin sprang längs stranden.


Vi hittade en fet ryggrad från ett nu ryggradslöst djur.

Avslutningsvis väntade många timmar i bilen innan vi kom hem till ett regnigt Cork. Trött som attan, det värsta var att jag upplevde följande evighetsloop: somna in – börja snarka – vakna till – somna in – börja snarka – vakna till – …. Upprepades kanske inte riktigt en hel evighet, men ett par gånger i alla fall!

Sammanfattningsvis kan man säga att denna weekend var sjukt värd! Inte ofta man får spendera en hel helg ensam med 4 brudar. Tack för att jag fick vara med!


Brudarna.

/OD

Annons