Bra saker

Det finns flera saker och prylar som är bra här i livet (och många dåliga). Jag tänkte ta upp två extra bra saker som jag skaffat mig den senaste tiden och vilka användningsområden de har..


Spikskor (Nike Zoom Rival D6). Dessa kan man variera med olika långa spikar för olika ändamål. Jag kör på följande i nuläget: 12mm för cross country, 5mm för bana (inte alltid, men när man kör 200-ingar är det jävligt skoj med extra riv i steget).


The Stick. Likt en brödkavel, fast med många små rullar istället för en stor, kan man massera bort smärtor och stelhet från muskler. I mitt fall är det vaderna som får sig en omgång varje dag. Är alltså ett bra komplement till spikskorna.


CIT Track. Lite som en bonus laddar jag upp denna bild. Här har många varv hunnit avverkas i form av 400:ingar, 200:ingar och en del annat. Roligt och fartfyllt. Här kan man dessutom med fördel kombinera ovanstående två prylar.

De två prylarna är även en utmärkt kombination i samband med XC-tävlingarna. För mer om det fenomenet refererar jag till mina tidigare inlägg.

Ha det!
/Oskar

Annons