Lördag

Har tänkt på en sak vad det gäller det här skrivandet. Det är svårt att berätta allting som händer, vilket ju är ganska logiskt. Om jag försöker skriva om allting som händer, så kommer det troligen inte bli så bra och det blir helt enkelt för mycket. Om jag istället bara skriver om vissa saker som händer ibland, då går det att göra dem mer intressanta och den som läser borde ju inte tänka ”Men vafan, nu har han allt hoppat över någonting” (om jag inte skriver att jag har hoppat över någonting, vilket jag ju gör nu..). Tror ändå att jag kommer hålla mig till det senare alternativet.

Anyway (som man säger), så är det lördag idag. Idag har jag först cyklat 100km i ett (till en början) frostigt(!) landskap, sedan försökte jag, med dammsugare, suga upp en massa damm och skit som lagrats i heltäckningsmattan på mitt rum, sedan lagade jag en jävla massa mat. Tuff dag. Vi får se om det blir något studerande efter detta.

Gruppen jag cyklar med består till största del av triathleter från Cork Triathlon Club. Det snackas mycket under passen, och om man har svårt att förstå den irländska accenten så kan jag säga att det är desto svårare att förstå den irländska accenten om man adderar en jävla massa vindbrus samt en flåsig irländare. Men jag har överlevt ändå. Och på tal om engelska, jag såg James Bond – Skyfall igår på bio (nu är ju det här ett inlägg om lördagen, men låt gå). Filmen var faktiskt bra. Men det härligaste var att jag inte insåg att det faktiskt inte var någon undertext till filmen, förrän typ halva filmen hade gått. För mig känns det ändå som en liten vinst, samt ett tecken på att jag nu börjar fatta engelska lite bättre än vad jag gjorde för typ 5 veckor sedan.


Full fart! Ovanligt många som dök upp måste jag säga. Gick inte superfort idag, men vafan – det är ju lågsäsong. Vi cyklade 85km, sedan körde jag en 15km tempovända efteråt för att få lite fart, kändes bra!

Hörs! /osdj

Annons