Partnerships

Mina samarbetspartners underlättar mycket för mig i min triathlonsatsning, och jag värderar dem högt. Tveka inte att fråga mig om du vill veta mer om dem, och vad de har möjlighet att göra för dig.

Intresserad av ett samarbete med mig? Kontakta mig gärna under fliken Contact.

 Det jag kan erbjuda er:
– Reklam på tävlings/träningskläder
– Reklam på min hemsida
– Möjlighet att använda mig i er reklam
– Kunskaper inom simning/cykling/löpning
– Assistans vid evenemang
Det du kan erbjuda mig:
– Utrustning
– Ekonomiskt stöd
– Tjänster
– Förmåner
– Support

Dessutom får du som samarbetspartner följa min triathlonsatsning på nära håll, och glädjas åt framtida resultat och medaljer!

Att bli riktigt snabb inom triathlon kostar pengar, och jag uppskattar därför alla bidrag till mitt idrottande, oavsett belopp. Kontakta mig gärna om du är intresserad av att bidra!

Mina värdefulla samarbetspartners:

Race & Shine Proteam by Zengun är ett av Sveriges första proffsteam i triathlon. Laget består av fem killar och tjejer från både kort- och långdistans. Vi har gått oerhört starkt framåt sedan starten av teamet och plockar medaljer på varje SM. Håll utkik efter oss, vi är här för att stanna!
Zengun är en av Sveriges största koncerner inom byggbranschen med många omfattande projekt i luften samtidigt. Zengun är huvudsponsor till Race & Shine Proteam, där teamet är en del av Zenguns friskvårssatsning Zengun Life.
19spr.png Stronger Performance & Rehab är ett rehabcenter i Kalmar med Jerry Brännmyr i spetsen. Med behandling och upplägg från Jerry ska det mycket till om man misslyckas med att höja sin prestationsförmåga.
19wolffwear.png Wolffwear säljer ALLT man behöver för triathlon (och därmed även simning, cykling och löpning). Där hittar du även alla prylar som vi i Race & Shine Proteam tränar och tävlar på/i/med. Kolla in deras nya butik på Jungfrugatan 58 i Sthlm!
Salming Running är en stark svensk uppstickare bland löpskogiganterna där ute. Riktigt roligt att få vara en del av framfarten, Team Salming samt få möjligheten att springa i sköna och snabba skor! Favoriter är Salming EnRoute och Speed!
Orca är bland de största i världen på våtdräkter och ofta ledande med nya innovativa idéer. Själv simmar jag mestadels i Orca 3:8, den är väldigt allround och har maximal flytkraft. Orca har även försett Race & Shine Proteam med tävlings- och träningskläder från den nya Custom-serien.
19buvi2.png BUVI Scandinavia pysslar med något utöver det vanliga. De levererar nämligen så kallade VideRay ROV – ett slags liten u-båt med kameror och gripklor som kan utföra alla möjliga ”omöjliga” uppgifter under vatten.
Simon och Tommy på Umara har satt avtryck på nutritionsmarknaden och levererar energifyllda produkter till krävande idrottare. Med nya U Sport (1:0,8 mellan maltodextrin och fruktos) kan jag tävla utan magras och full av energi. Favoriter: U Sport Apelsin, U Gel Hallon, U Bar Kokos. Kolla även in deras podd Prestera Mera!
Cyklarna som vi i Race & Shine Proteam gränslar kommer från spanska Orbea och ni har väl inte missat när vi susat runt på våra teamlackerade fartmonster i sommar? I kortdistans har jag kört en Orbea Orca Aero, och på längre distanser deras tempocykel Orbea Ordu. Finns på Wolffwear!
Aktivitus är en väletablerad test- och träningsklinik som numera finns på flera håll i landet. Det är dit ni ska vända er om ni vill testa era värden och kanske få hjälp med träningsupplägg! De har koll på allt som heter träning.
19XmonarkB.png Monark Exercise AB har funnits ett tag på marknaden och är de som har de absolut mest exakta tränings-/testcyklarna på marknaden. Jag hade privilegiet att få cykla på en Monark LC7TT under vintern 18/19.
Rudy Project förser oss i Race & Shine Proteam med galet snabba (och säkra) hjälmar och sportglasögon till träning och tävling. Klicka på loggan till vänster och se hur kollektionen för 2019 ser ut!
Dala Sports Academy Elit (DSA) är en elitidrottsverksamhet inom Dalarnas idrottsförbund i Falun som gör det möjligt att kombinera högskolestudier och/eller arbete med olika typer av elitidrott. Genom DSA har jag tillgång till en riktigt bra träningsgrupp, högklassiga anläggningar och mycket annat.
19XshimanoB.png Shimano Nordic Cycle AB har egentligen typ ALLT man behöver till sin cykel, och lite till. Men de hjälper mig primärt med cykel-/triathlonskor vilket är väldigt värdefullt.
Odvalds Lantbruk är ett familjeföretag på Gotland som drivs av Erik och Heidi Niklason. Ett lantbruk vars huvuduppgift ligger i mjölkproduktion. Odvalds Lantbruk har valt att gå in i ett samarbeta med mig för att de tror på vad jag gör och vill hjälpa mig till mina mål.
S. Djärv Hantverk är namnet på ett annat familjeföretag som drivs av min far Svante och min mor Elsa. Där tillverkas handsmidda verktyg för träskärning. Många olika typer av knivar och yxor av hög kvalitet, som lämpar sig  utmärkt till allt från täljning av sälgpipor till timring av hus. Detta samarbete har pågått ända sedan jag såg dagens ljus.