Partnerships

Mina samarbetspartners underlättar mycket för mig i min triathlonsatsning, och jag värderar dem högt. Tveka inte att fråga mig om du vill veta mer om dem, och vad de har möjlighet att göra för dig.

Intresserad av ett samarbete med mig? Kontakta mig gärna under fliken Contact.

 Det jag kan erbjuda er:
– Reklam på tävlings/träningskläder
– Reklam på min hemsida
– Möjlighet att använda mig i er reklam
– Kunskaper inom simning/cykling/löpning
– Assistans vid evenemang
Det du kan erbjuda mig:
– Utrustning
– Ekonomiskt stöd
– Tjänster
– Förmåner
– Support

Dessutom får du som samarbetspartner följa min triathlonsatsning på nära håll, och glädjas åt framtida resultat och medaljer!

Att bli riktigt snabb inom triathlon kostar pengar, och jag uppskattar därför alla bidrag till mitt idrottande, oavsett belopp. Kontakta mig gärna om du är intresserad av att bidra!

Mina värdefulla samarbetspartners:

Race & Shine Proteam by Zengun är ett av Sveriges första proffsteam i triathlon. Laget består av fem killar och tjejer från både kort- och långdistans. Vi har gått oerhört starkt framåt sedan starten av teamet och plockar medaljer på varje SM. Håll utkik efter oss!
Zengun är en av Sveriges största koncerner inom byggbranschen med många omfattande projekt i luften samtidigt. Zengun är huvudsponsor till Race & Shine Proteam, där teamet är en del av Zenguns friskvårssatsning Zengun Life.
19wolffwear.png Wolffwear säljer ALLT man behöver för triathlon (och därmed även simning, cykling och löpning). Där hittar du även alla prylar som vi i Race & Shine Proteam tränar och tävlar på/i/med. Kolla in deras nya butik på Jungfrugatan 58 i Sthlm!
20-hoka Hoka One One är ett nytänkande skoföretag på den internationella marknaden, som grundades 2008 och sticker ut lite extra med sina överdimensionerade mellansulor. Med den extra dämpningen blir jag inte lika trött i benen och orkar helt enkelt springa längre, och fortare. Låter sjukt (och säljigt), jag vet, men testa själva och se! Finns att köpa nästan överallt i Sverige numera, tex på Multitriathlon.se!
20-venkanto Orca är bland de största i världen på våtdräkter och ofta ledande med nya innovativa idéer. Och Venkanto tillhandahåller dem! Själv simmar jag mestadels i Orca 3:8, den är väldigt allround och har maximal flytkraft. De har även en sjukt snabb tävlingsdräkt som är kvick både i vatten och på land.
Simon och Tommy på Umara har satt avtryck på nutritionsmarknaden och levererar energifyllda produkter till krävande idrottare. Med nya U Sport (1:0,8 mellan maltodextrin och fruktos) kan jag tävla utan magras och full av energi. Favoriter: U Sport Apelsin, U Gel Hallon, U Bar Kokos. Kolla även in deras podd Prestera Mera!
Cyklarna som vi i Race & Shine Proteam gränslar kommer från spanska Orbea och ni har väl inte missat när vi susat runt på våra teamlackerade fartmonster i sommar? I kortdistans har jag kört en Orbea Orca Aero, och på längre distanser deras tempocykel Orbea Ordu. Finns på Wolffwear!
Aktivitus är en väletablerad test- och träningsklinik som numera finns på flera håll i landet. Det är dit ni ska vända er om ni vill testa era värden och kanske få hjälp med träningsupplägg! De har koll på allt som heter träning.
Odvalds Lantbruk är ett familjeföretag på Gotland som drivs av Erik och Heidi Niklason. Ett lantbruk vars huvuduppgift ligger i mjölkproduktion. Odvalds Lantbruk har valt att gå in i ett samarbeta med mig för att de tror på vad jag gör och vill hjälpa mig till mina mål.
S. Djärv Hantverk är namnet på ett annat familjeföretag som drivs av min far Svante och min mor Elsa. Där tillverkas handsmidda verktyg för träskärning. Många olika typer av knivar och yxor av hög kvalitet, som lämpar sig  utmärkt till allt från täljning av sälgpipor till timring av hus. Detta samarbete har pågått ända sedan jag såg dagens ljus.