Partnerships

Mina samarbetspartners underlättar mycket för mig i min triathlonsatsning, och jag värderar dem högt. Tveka inte att fråga mig om du vill veta mer om dem, och vad de har möjlighet att göra för dig.

Intresserad av ett samarbete med mig? Kontakta mig gärna under fliken Contakt.

 Det jag kan erbjuda er:
– Reklam på tävlings/träningskläder
– Reklam på min hemsida
– Möjlighet att använda mig i er reklam
– Kunskaper inom simning/cykling/löpning
– Assistans vid evenemang
Det du kan erbjuda mig:
– Utrustning
– Ekonomiskt stöd
– Tjänster
– Förmåner
– Support

Dessutom får du som samarbetspartner följa min triathlonsatsning på nära håll, och glädjas åt framtida resultat och medaljer!

Att bli riktigt snabb inom triathlon kostar pengar, och jag uppskattar därför alla bidrag till mitt idrottande, oavsett belopp. Om du skulle vara väldigt intresserad av att skicka ett sådant bidrag till mig så kan jag glatt meddela att du enkelt kan göra det via Swish. Vill du skicka ett sådant bidrag, alternativt om du vill bidra med riktigt stora pengar eller bara inte valt att installera appen, så är du välkommen att kontakta mig först.

Mina värdefulla samarbetspartners:

Salming Running är ganska nytt, svenskt företag som etablerar sig snabbt i branschen för löpskor. Oerhört roligt att få vara en del av framfarten och inte minst Team Salming! Och givetvis är det en stor fördel att de ger mig möjligheten att träna och tävla i riktigt snabba och sköna skor.
Orca är ett företag som levererar många typer av utrustning relaterat till just triathlon. Till exempel den nya våtdräktsserien från Orca, som har 0.88 mm tunt material kring axlarna så att rörelsefriheten blir enorm! Själv simmar jag i en Orca Alpha. Venkanto utrustar mig med det jag behöver från Orca och säljer även direkt via Triathlonbutiken.
Mantra Sport är inte bara namnet på min klubb, utan även namnet på ett koncept med butik och träningslokal i Uppsala. Fredrik Swahn på Mantra Sport ser till så att jag sitter på grymt snabba och snygga cyklar från Cannondale. 2017 susar jag mestadels omkring på en SuperSix EVO Hi-Mod Dura Ace 2.
Sign Supply Sport importerar en hel del grymma prylar som jag fått äran att använda. Sportglasögonen X-Kross från Sziols är lätta och sitter bra. Lätta att byta linser på för olika ändamål. Dryrobe är ombytesrocken jag sveper om mig när det är kallt/blött/blåsigt på racedagen eller vid utepoolen. Miiego heter de trådlösa lurarna jag har på öronen sololöpningar eller pass på gymmet.
Mighty Sport ser till att jag håller mig full av energi. De tillhandahåller gels, bars, sportdryck samt tillskott av vitaminer och mineraler. Deras nya produkter ur sortimentet Elite är certifierade enligt Informed Sport, vilket innebär att varje batch är testad för dopingklassade substanser.
Dala Sports Academy Elit (DSA) är en elitidrottsverksamhet inom Dalarnas idrottsförbund i Falun som gör det möjligt att kombinera högskolestudier och/eller arbete med olika typer av elitidrott. Samarbetet med DSA är något jag värderar högt, då jag härigenom har tillgång till en riktigt bra träningsgrupp, högklassiga anläggningar, min tränare Joakim Berggren och mycket annat.
Venkanto hjälper mig även med andra produkter för att bli snabb (och snygg) på cykeln. Kolfibersulorna från Solestar syns inte så mycket men de gör mig starkare i sadeln. En sula som får min fot i en optimal position för att på så sätt kunna få ut en högre effekt. Hur är det möjligt? Läs här</a>. Jag får även ta del av produkter från Spiuk. Använder en Spiuk Dharma med aeroskal på huvudet.
S. Djärv Hantverk är namnet på ett familjeföretag som drivs av min far Svante och min mor Elsa. Där tillverkas handsmidda verktyg för träskärning. Många olika typer av knivar och yxor av hög kvalitet, som lämpar sig  utmärkt till allt från täljning av sälgpipor till timring av hus. Detta samarbete har pågått ända sedan jag såg dagens ljus.
Odvalds Lantbruk är ett annat familjeföretag på Gotland som drivs av Erik och Heidi Niklasson. Ett lantbruk vars huvuduppgift ligger i mjölkproduktion. Odvalds Lantbruk har valt att gå in i ett samarbeta med mig för att de tror på vad jag gör och vill hjälpa mig till mina mål.
Annonser