Partnerships

Mina samarbetspartners underlättar mycket för mig i min triathlonsatsning, och jag värderar dem högt. Tveka inte att fråga mig om du vill veta mer om dem, och vad de har möjlighet att göra för dig.

Intresserad av ett samarbete med mig? Kontakta mig gärna under fliken Contact.

 Det jag kan erbjuda er:
– Reklam på tävlings/träningskläder
– Reklam på min hemsida
– Möjlighet att använda mig i er reklam
– Kunskaper inom simning/cykling/löpning
– Assistans vid evenemang
Det du kan erbjuda mig:
– Utrustning
– Ekonomiskt stöd
– Tjänster
– Förmåner
– Support

Dessutom får du som samarbetspartner följa min triathlonsatsning på nära håll, och glädjas åt framtida resultat och medaljer!

Att bli riktigt snabb inom triathlon kostar pengar, och jag uppskattar därför alla bidrag till mitt idrottande, oavsett belopp. Kontakta mig gärna om du är intresserad av att bidra!

Mina värdefulla samarbetspartners:

20-hoka Hoka One One är ett nytänkande skoföretag på den internationella marknaden, som grundades 2008 och sticker ut lite extra med sina överdimensionerade mellansulor. Med den extra dämpningen blir jag inte lika trött i benen och orkar helt enkelt springa längre, och fortare. Låter sjukt (och säljigt), jag vet, men testa själva och se! Finns att köpa nästan överallt i Sverige numera, tex på Multitriathlon.se!
20-venkanto Orca är bland de största i världen på våtdräkter och ofta ledande med nya innovativa idéer. Och Venkanto tillhandahåller dem! Själv simmar jag mestadels i Orca 3:8, den är väldigt allround och har maximal flytkraft. De har även en sjukt snabb tävlingsdräkt som är kvick både i vatten och på land.
Simon och Tommy på Umara har satt avtryck på nutritionsmarknaden och levererar energifyllda produkter till krävande idrottare. Med nya U Sport (1:0,8 mellan maltodextrin och fruktos) kan jag tävla utan magras och full av energi. Favoriter: U Sport Apelsin, U Gel Hallon, U Bar Kokos. Kolla även in deras podd Prestera Mera!
S. Djärv Hantverk är namnet på ett annat familjeföretag som drivs av min far Svante och min mor Elsa. Där tillverkas handsmidda verktyg för träskärning. Många olika typer av knivar och yxor av hög kvalitet, som lämpar sig  utmärkt till allt från täljning av sälgpipor till timring av hus. Detta samarbete har pågått ända sedan jag såg dagens ljus.
Annons